Bananglass med smak av hallon och mango

Jag älskar bananglass i alla former, men mango och hallon är min personliga favorit! Blandningen mellan hallon, mango och banan ger en syrlig men ändå söt smak som påminner mig om sommar cheesecake. Vem gillar inte det? Denna äter jag både till frukost som mellis eller när jag är kvällssugen på något sött. :)

veganita Mango/Hallon Bananglass

Mango/Hallon Bananglass (1-2 portioner)

  • 3 mogna frysta bananer

  • ca 1 dl fryst hallon

  • ca 1 dl fryst mango

  • 1 tsk kokosolja (valfritt)

Instruktioner:

1. Tillsätt frysta bananer, frysta hallon, fryst mango (och ev kokosolja) till en kraftfull mixer eller matberedare.

⁣2. Mixa tills du får en krämig textur. Se till att pausa och skrapa längs beredarens sidor efter behov.

3. Häll upp i en skål och dekorera som du önskar. Smaklig måltid!